BHV opleidingen

Sentix verzorgt uw BHV-opleiding specifiek afgestemd op de tandartspraktijk.

Starterscursus
Heeft u niet eerder een BHV-cursus gevolgd, dan volgt u de cursus BHV Basis. U doorloopt in eigen tijd een elearning-module ter theoretische voorbereiding. Daarnaast neemt u deel aan de vier-uurs praktijkbijeenkomst bij u in de regio.

Herhalingscursus
De basiskennis heeft u tijdens de eerdere BHV-opleiding opgedaan. Om alles weer op te frissen en de praktische vaardigheid te behouden volgt u de vier-uurs praktijkbijeenkomst bij u in de regio.

Inhoud van de cursus:
De starters bereiden zich in eigen tijd voor middels de elearning-module en alle deelnemers, inclusief herhalers, volgen gezamenlijk de praktijkbijeenkomst.

Tijdens deze praktijkbijeenkomst wordt uitgebreid geoefend in het reanimeren, het gebruik van een AED, stabiele zijligging, verbanden aanleggen en branden blussen.
Daarnaast is er aandacht voor communicatie, ontruiming, BHV-organisatie en het bedrijfsnoodplan.

Deze cursus wordt door de KRT erkend:
BHV Basis - 5 KRT-punten
BHV Herhaling - 4 KRT-punten

Duur van de cursus
Dagdeelbijeenkomst van 4 uur (voor starters: met aanvullende elearning in eigen tijd).Kosten van de cursus
BHV Basis: €EUR 179,00 excl. BTW per deelnemer (bestaande uit: toegang elearning, deelname dagdeelbijeenkomst en certificaat).
BHV Herhaling: EUR 119,00 excl. BTW (bestaande uit deelname dagdeelbijeenkomst en certificaat).

Data en locaties
Klik hier voor een brochure met een overzicht van geplande data en locaties. De cursustijden zijn van 13:00 - 17:00 uur.
Tevens kunnen wij bovenstaande cursussen op locatie in uw praktijk verzorgen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Aanmelding
Aanmelden kan middels het aanmeldingsformulier.